Ofte stilte spørsmål

Frakt og bestilling

Spørsmål: Sender dere utenlands?

Svar: Ja, vi sender fraktfritt over hele verden. Vi tilbyr rabatter og kampanjer hele året, så følg med på eksklusive tilbud.

Spørsmål: Hvor lang tid tar det å få bestillingen min?

Svar: Bestillinger som behandles innenlands vil ta 5-7 virkedager å ankomme. Utenlandske leveranser kan ta alt fra 7-25 dager. Leveringsdetaljer vil bli gitt i e-postbekreftelsen. Når varen sendes få du beskjed pr e-post sammen med et sporingsnummer. Du kan også spore sendingen din på posten sin nettside: https://www.posten.no/ eller her:  https://www.dropster.no/pages/tracking-page  med sendingsnummeret du har mottatt fra oss pr e-post.

Spørsmål: Hvilke fraktalternativer bruker dere?

SvarVi bruker alle større transportører og lokale kurérpartnere. I Norge er vår mest brukte fraktpartner Posten. Du blir bedt om å velge en leveringsmåte i kassen.

Produkter

Spørsmål: Kan jeg returnere produktet?

Svar: Vi satser alltid på å sikre at kundene våre elsker produktene våre, men hvis du trenger å returnere en bestilling, hjelper vi deg gjerne. Bare send oss en e-post direkte, så tar vi deg gjennom prosessen.

Spørsmål: Kan jeg få produktet mitt personlig tilpasset?

SvarDet avhenger av produsenten og produktet. Alle alternativene er beskrevet på produktsiden, så se opp for tilpasningsalternativer der.

Annet

Spørsmål: Har du spørsmål?

Svar: Du kan kontakte oss via kontaktsiden vår! Vi hjelper deg gjerne.

Har du spørsmål?

Svar: Hvis vi fremdeles ikke har svart på spørsmålet ditt, kan du kontakte oss nedenfor, så vil vi svare deg så snart som mulig.